Ohranite srečne trenutke otroštva na fotografijah!

Na tečaju dobite tehnično gradivo, ki vam bo pomagalo pri izbiri opreme in parametrov fotografiranja. Predavanja vsebujejo tudi nasvete glede kompozicije in uporabe svetlobe ter osnov psihologije komuniciranja z otroki.

Potrebovali boste katerikoli fotoaparat, računalnik z dostopom do interneta, možnost fotografiranja otrok in željo po izdelavi lepših otroških fotografij.

  • 8 online classes
  • 25 creative tasks
  • Unlimited material access
  • Personal tutor
  • Complexity level Course for photography enthusiasts
Izvedeli boste, kakšne fotoaparate nam nudijo sodobni proizvajalci, katere prednosti in slabosti imajo različne vrste fotoaparatov, kaj so njihove osnovne razlike. Določili bomo tudi najprimernejšo fotografsko opremo, ki jo boste potrebovali za otroško fotografijo.
Lesson 2: Iščemo kraje za fotografiranje in zanimive objekte 4 homework assignments
Kjerkoli ste, si vedno lahko vzamete trenutek in naredite uspešno fotografijo svojega otroka. Na tem predavanju se bomo pogovarjali o pripravi tehnike, izbiri pravega prostora in časa za fotografiranje otrok, malo se bomo dotaknili tudi teme pripomočkov.
Lesson 3: Delo z manjšim modelom 4 homework assignments
Kjerkoli ste, si vedno lahko vzamete trenutek in naredite uspešno fotografijo svojega otroka. Na tem predavanju se bomo pogovarjali o pripravi tehnike, izbiri pravega prostora in časa za fotografiranje otrok, malo se bomo dotaknili tudi teme pripomočkov.
Lesson 4: Pozor! Otrok v kadru! 4 homework assignments
Kako in kam postaviti otroka na fotografiji? Na tem predavanju se bomo pogovarjali o glavnih vidikih kompozicije pri fotografiranju otrok.
Lesson 5: Fotografije doma in na sprehodu 2 homework assignments
Naravna svetloba (svetloba z okna ali od zunaj) je najboljša osvetlitev za fotografiranje otroka. Prav doma in na običajnem sprehodu je vaš otrok v središču. Naravna svetloba ustvarja možnost za bogato paleto različnih fotografij, poudarja podrobnosti.
Lesson 6: Fotografije praznovanja. Bliskavice 2 homework assignments
Z bliskavico lahko dosežete zanimive rezultate, lahko dobite žive portrete v zatemnjenih prostorih, osvetlite senco čez dan ali pa z dostopnimi sredstvi ustvarite skrivnostno podobo v studiu doma.
Lesson 7: Ustvarjanje umetniški fotografijo 4 homework assignments
To predavanje smo posvetili preučevanju ustvarjalnih metod fotografiranja otrok ter nadaljnji obdelavi fotografij.
Lesson 8: Obdelava in objava fotografij 3 homework assignments
Veliko ljudi podcenjuje ta korak, vendar sta obdelava in objava zelo pomembni. Na tem predavanju bomo odkrili osnovne tehnike za izboljšanje fotografij, se jih naučili obdelovati do popolnosti in pravilno objavljati.
Course_preview
Kako fotografirati otroke
Register right now! Registration is FREE, and takes only a moment! Become the member of the Fotoshkola.net Club and get access to information about all of our courses, club discounts on photo equipment, and the opportunity to win prizes in our various contests!
Why have more than 145550 people from all over the world become our students?
Christopher
Fetherstonhaugh
Get your personal course certificate 
3students got Fotoshkola course certificate this week